Het Verzamelen van Rrtikelen Over Onderwijs

 

Aard van de Interne Audit

Alle organisaties hebben sterke en zwakke punten in functionele gebieden van het bedrijfsleven. Geen bedrijf is zo sterk of zo zwak op alle gebieden. Sterkte / zwakte mogelijkheden in combinatie met de interne / externe bedreigingen en een duidelijke mission statement vormt de basis voor het stellen van doelen en strategieën. Doelstellingen en strategieën die te benutten en te overwinnen interne zwakke punten. Interne audit is een uitstekend forum om de communicatie te verbeteren binnen organisaties, omdat communicatie een belangrijke sleutel in het management.
 
De kracht van een bedrijf dat niet gemakkelijk kan worden geïmiteerd of geëvenaard door concurrenten gemakkelijk de naam van een speciale bevoegdheid (onderscheidende competenties). Robert Grant de conclusie gekomen dat de interne audit is belangrijker. Definitie van bedrijf in termen van "wat in staat is" het aanbieden van een meer duurzame basis voor de strategie van "wat er moet proberen te worden voldaan door het bedrijf".
 
De interne audit proces, dienen vertegenwoordigers van managers en medewerkers binnen het bedrijf worden betrokken bij het ​​bepalen van de sterke en zwakke punten van het bedrijf. Wanneer de interne audit wordt gedaan is het incassotraject, het aanpassen en evalueren van informatie over de activiteiten van het bedrijf. Dingen die moeten worden verzameld zijn onder andere informatie over management, marketing, financiën, productie, R & D en corporate management informatie systemen.

Comments :

0 comments to “Aard van de Interne Audit”

Post a Comment

Zoeken in deze blog

Populaire berichten vandaag