Het Verzamelen van Rrtikelen Over Onderwijs

 

Zijn Mijn Dromen Psychic?

Heeft u psychische dromen? Droomt u van dingen die nog niet gebeurd ... en toch, altijd later - ze doen? Heeft u de ervaring van het bezoek van een overleden geliefde, een vriend of zelfs een vreemdeling met een bericht dat HYPER echt gevoeld? (En veel krachtiger dan een droom?)

Psychic dromen komen veel vaker voor dan de meeste zullen toegeven hardop, en in feite ... veel van de allerbeste en meest krachtige precognitieve en paranormale ervaringen zich voordoen in die rare ruimte tussen slapen en waken.


Enkele manieren om te testen of je dromen echt paranormaal begaafd?
Journaling is een grote oefening om niet alleen te stimuleren je intuïtie, maar krijgen ook de eerste hand bewijs dat wat je hebt ervaren tijdens het dromen is in feite wat er gebeurt later in de tijd (of met andere woorden ... het documenteren van de dromen die je denkt dat psychische zijn is zeer belangrijk als je wilt eerlijk, oprecht en eerlijk zijn in het verkennen van je ervaringen).


Praten met anderen en het krijgen van advies en input op basis van wat je ziet in je slaap is ook kritisch. Een gesprek met een helderziende of intuïtieve die gespecialiseerd is in symbolische interpretatie kunnen zeer nuttig zijn, en veel tarot lezers specifiek werken met droomsymbolen als een manier om te decoderen en deconstrueren wat "geest" kan proberen te vertellen.


Ten slotte houdt een open geest en proberen om de magie en het mysterie van je ervaringen en te omarmen. De waarheid is, zijn veel mensen in verlegenheid gebracht door elke vorm van ongewone ervaring, en denken dat iets "psychisch" is zo dom en te "new age" te bespreken met iemand anders.


Dus wat onvermijdelijk gebeurt, is duwen ze DOWN dat de gegevens en houden deze gebotteld in een manier die niet nuttig, en eerlijk ... schadelijk zou kunnen zijn en (dus uiting aan uw ervaringen en ze met mensen die willen helpen te delen).


Vergeet niet, het maakt niet uit hoeveel mensen kunnen spotten met het idee, hebben mensen met psychische of precognitieve dromen voor millennia.


Er is een beroemd voorbeeld van een groot wetenschapper genaamd Emanuel Swedenborg (door velen beschouwd als een IQ zelfs hoger dan Albert Einstein te hebben en misschien wel aan als een van de grootste geesten van de laatste 500 jaar), die een spiritualistische werd na een reeks opmerkelijke psychische ervaringen.


Bekend om zijn psychische en voorspellende dromen, zijn sceptische wetenschappelijke collega's riep hem in om zijn verstand op de avond twijfel te trekken. Hij vertelde een van de spotters, dat zijn huis in brand was op dat moment ... iets wat niemand geloofde, maar dat bleek later om waar te zijn (zijn huis .... een kasteel duizenden mijlen verderop, had per ongeluk vloog in brand en brandde tot de grond).


Er zijn tonnen en tonnen van deze voorbeelden in de historische literatuur, en kan worden onderzocht door middel van persoonlijke ervaring. De waarheid is, als je dromen zijn psychische, al weet je en hoeven niet te worden overtuigd! De sleutel is te openen en verkennen met die van ons die zich op dezelfde manier, en ze niet voor jezelf houden, uit schaamte, schaamte of een gevoel raar.

Comments :

0 comments to “Zijn Mijn Dromen Psychic?”

Post a Comment

Zoeken in deze blog

Populaire berichten vandaag