Het Verzamelen van Rrtikelen Over Onderwijs

 

6 Stappen Naar Een Betere Research Paper

Stap 1. De eerste stap in een onderzoek is te beslissen wat je wilt onderzoeken. Bijvoorbeeld, kunt u naar China te onderzoeken. Whoa, dat is een groot onderwerp. Je moet om het te beperken een beetje. Wat interesseert je precies over China? Laten we zeggen dat je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van China. Dat onderwerp is net zo groot als de Grote Muur, dus laten we het wat naar beneden om iets beter te beheren: Geschiedenis van China -> de rol van vrouwen -> Tang-dynastie (18 juni, 618 - 1 juni 90)

Stap 2. Wat u nu moet doen is rekening houden met de doel van je onderzoek:
Wil je vergelijken en de rol van vrouwen tegenover elkaar tijdens de Tang-dynastie met een ander land? Zul je een argument voor of tegen de behandeling van vrouwen tijdens de Tang-dynastie? Heeft u een originele theorie die u wilt over de status van vrouwen voor te stellen tijdens de Tang dynastie?
Laten we kiezen voor optie 3: Een originele theorie met betrekking tot de rol van vrouwen tijdens de Tang-dynastie.

Stap 3: Nu moet je een scriptie te formuleren. Een scriptie is typisch een zin samenvatting van uw onderwerp. Voor ons onderwerp, kan het proefschrift zijn:
Stelling: de status van vrouwen in de Tang-dynastie was relatief liberaal. Geweldig! We hebben onze scriptie verklaring.

Stap 4. Nu, de leuke dingen: laten we komen met een hypothese. Toegegeven om dit te doen, moet je al iets weet over je onderwerp. Maar, in wezen een hypothese is een poging om de staat van iets-uit te leggen is het beantwoorden van de vraag waarom. Liberale status van vrouwen tijdens de Tang-dynastie was een gevolg van de relatieve stabiliteit en de welvaart van de tijd.

Stap 5. Onze volgende stap is het literatuuronderzoek, die ons zal helpen back-up onze hypothese. Een literatuuronderzoek is een overzicht van het onderzoek dat al bestaat op uw gekozen onderwerp. U zult nemen deze in uw resultaten, waarschijnlijk een research paper. Er zijn verschillende manieren om de literatuur te nemen. Hieronder staan ​​twee meest gebruikte methodes van het opnemen van een verlichte review: Vergelijk de bestaande onderzoek Presenteer het bestaande onderzoek in chronologische volgorde In ons geval gaan we vergelijken en contrasteren van de bestaande onderzoeken, om erachter te komen waar onze thesis past binnen bijvoorbeeld, zullen we kijken naar de rol van vrouwen in China en vergelijk de tijden van vrede met tijden van oorlog, tijden van voorspoed met tijden van mager.

Stap 6. Na onze verlichte review, moeten we beschikken over een brede kennis van ons onderwerp. Op dit punt, moeten we beginnen met het schrijven fase van ons onderzoek. Voordat u begint, zijn hier een paar tips: Uw research paper dient te bestaan ​​uit: Een introductie Het is duidelijk dat stelt scriptie en hypothese Geeft een indicatie van de onderwerpen te behandelen (dat wil zeggen oorlog, vrede, welvaart, armoede) De leden Elke paragraaf moet een onderwerp zin, iets dat de lezer wat er komen gaat vertelt. En, elke paragraaf moet de overgang soepel in de volgende. Hoeveel leden zal volledig afhangen van de gewenste lengte van het papier, maar als een algemene richtlijn: Een of meer leden voor de verlichte herziening Een of meer leden voor elk probleem aangepakt hypothese Een of meer leden het synthetiseren van het werken met eerder onderzoek, zowel de gebieden waar het samenvalt en waar het in strijd

Conclusie
Een conclusie moet maken vermelding van uw scriptie / hypothese, resultaten en conclusies. Bibliografie / Works Geciteerd Hier is waar al je bronnen die gebruikt worden in het onderzoek moeten worden vermeld. Het formaat zal volledig afhangen van de eisen uiteengezet.

Good Luck en Happy schrijven!

Comments :

1
mrkdvsn said... on 

Sometime few educational blogs become very helpful while getting relevant and new information related to your targeted area. As I found this blog and appreciate the information delivered to my database. opleiding eigen bedrijf

Post a Comment

Zoeken in deze blog

Populaire berichten vandaag