Het Verzamelen van Rrtikelen Over Onderwijs

 

Ontwikkeling van Operations Management

De eerste persoon die aandacht geeft aan de manier van efficiënte productie is Adam Smith, de auteur van The Wealth of Nations (1776). Adam Smith stelde de voordelen van de verdeling van arbeid (verdeling van arbeid), te weten: 
  • Verhoogde vaardigheden of vaardigheden die een persoon als de persoon die het werk in de beer los, 
  • Verdiende besparingen in tijd, omdat vaak de afwisseling van het werk van de ene baan naar de andere baan, 
  • De ontdekking van speciale machines alleen een dergelijk werk alleen in een reeks werk.
Op dit moment is er een verandering van de productie systemen, van home-based productie systeem in een productiesysteem met machines, zoals de ontdekking van het weefgetouw, weefgetouw, en de stoommachine. De ontwikkeling van de productie steeds meer geavanceerde ontwikkeling van fabrieken, gevolgd door de ontwikkeling van de beroepsbevolking.

Eli Whitney (1880) bekend als de eerste om de componenten te populariseren kan worden gemonteerd, die wordt verkregen door de standaardisering en kwaliteitscontrole. Hij won een Amerikaanse regering contract voor 10.000 geweren, die worden verkocht tegen hoge prijzen, omdat de wapens worden geassembleerd.
 

In 1852, Charles Babbage zich op het standpunt dat het productieproces goederen zijn activiteiten die niet zuinig in het gebruik van machines en mankracht, in zijn boek op de economie van machines en fabrikanten. In deze tijd van economische productie wordt verwacht, dus er is geen verspilling van productiefactoren.
 

Gevolgd door FW Taylor in 1881 naar voren te brengen "methode van arbeidsverdeling met een minimum aan beweging en tijd staan ​​bekend als de tijd en bewegingen studie FW Taylor formuleert vier basistaken van het management, te weten.: 
  • Vervang de vuistregel methoden (methoden die niet zijn gebaseerd op de wetenschap) met de zogenaamde wetenschappelijke methode om te studeren bewegingen minimale kennis van beweging, om maximale resultaten te verkrijgen. 
  • Managers moeten maken van de selectie en opleiding van de vakbond of wetenschappelijk en elimineren van de individualistisch karakter onder de arbeiders. 
  • Ontwikkel een geest van nauwe samenwerking tussen vakbonden, werknemers en managers. 
  • Houd een duidelijke taakverdeling tussen werknemers en werkgevers, waardoor het een duidelijke verdeling van taken en verantwoordelijkheden.
In 1913, Henry Ford en Charles Sorensen combineren hun kennis van gestandaardiseerde componenten om de productie-lijnen zichtbaar in de vleesverwerkingsindustrie en postorder, en voegt ook een nieuw concept op de productielijn, waar de werknemers zich tijdens het verplaatsen van materialen. Carles Sonersen Sleep de auto chassis op een mijn op zijn schouder over de productielijn in de fabriek Foord, terwijl de andere toegevoegde onderdelen op de auto.

Kwaliteitscontrole speelt ook een belangrijke rol in de geschiedenis van operations management. Walter Shewhart in 1924 gecombineerd met de behoefte aan kennis van de statistische kwaliteitscontrole en ontdek de basis van statistische berekeningen en bemonstering voor kwaliteitscontrole. Ontwikkeling van operations management volgde later met de komst van de industriële revolutie. Op dit moment waren ontwikkelingen die tot een intensieve concurrentie geleid het gebied van productie. De autoriteiten begonnen na te denken over het belang van de prognoses van de vraag, en prognoses kwaliteit van het product verbeteren als gevolg van de voortdurende vooruitgang van commerciële en politieke marketing.
 

Advies inzake de richting van de productie-activiteit: 
  • Op zoek naar strategische markt 
  • Het ontwikkelen van een productiefaciliteit met de technologische ontwikkelingen 
  • Het bevorderen van de productie resultaten.
Op en na de depressie teriadi, 1930, de werking management development leidt tot het gebruik van Scientific Management, werd gekenmerkt door de introductie en ontwikkeling van statistische kwaliteit van Walter Stewart, 1931, en de ontwikkeling van Werk Monsterneming door DHC Tippet, 1934, de ontdekker van de standaard sampling procedures om te bepalen de vertraging in het productieproces arbeidstijd, bekend als de standaard vertragingen.

W. Edwards Deming (1950) en Frederick Taylor stelde dat het management moet meer doen om de werkomgeving en-processen te verbeteren om betere kwaliteit te krijgen. Operations management blijft groeien met de bijdragen van andere disciplines, waaronder industriële ingenieurs-en managementdiensten wetenschap. Deze kennis management als statistiek en economie hebben bijgedragen aan een hogere productiviteit.


Na de Tweede Wereldoorlog, wordt de ontwikkeling van operations management steeds sneller, gekenmerkt door de ontdekking van methoden voor lineaire programmering, Waiting Line Theorie, ontwikkeld in de industrie-analyse, en begon om computers te gebruiken in het besturingssysteem ontwerpen, zoals Computer Aided Design en Computer modellen voor operationele beheer .


De belangrijkste bijdrage aan de leiding van de operatie is van de wetenschap informatica, die wordt door Jay Heizer en Barry Render gedefinieerd als een systematisch proces uitgevoerd op de data om informatie te verkrijgen. Wetenschap informatica, internet, e-commerce en dragen bij tot een hogere productiviteit en leveren goederen en diensten die meer gevarieerde in de gemeenschap.

Comments :

0 comments to “Ontwikkeling van Operations Management”

Post a Comment

Zoeken in deze blog

Populaire berichten vandaag