Het Verzamelen van Rrtikelen Over Onderwijs

 

Omvang van Operations Management

De omvang van operations management op basis van het onderlinge verband van de drie aspecten, namelijk: 
  1. Structurele aspecten, in de vorm van input die zal worden omgezet volgens criteria van de gewenste producten, machines, apparatuur, formules en modellen. 
  2. Functionele aspecten, namelijk het verband tussen de component-ingang, met interaksinyamulai van de planning, uitvoering, controle en verbetering van optimale prestaties te verkrijgen, zodat de werkzaamheden kunnen continu worden gebruikt. 
  3. Milieu-aspecten, is de tendens die zich voordoet buiten het systeem, zoals gemeenschap, de overheid, technologie, economie, politieke, sociale, culturele, tonen kemampuaji aan te passen.
Elke manager voert de basisfuncties van het management processen. Management proces bestaat uit het plannen, organiseren, het opzetten van medewerkers, regisseren, en controleren. Operations managers om deze processen te implementeren in de besluitvorming in operations management functies.

Op basis van de aspecten hierboven vermeld, is de reikwijdte van operations management gedefinieerd als tien belangrijke beslissingen in operations management zijn als volgt:
1. Het ontwerp van producten en diensten
2. beheren van de kwaliteit
3. de strategie proces
4. strategische ligging
5. Lay-out strategie
6. Human resources
7. Supply chain management
8. voorraadbeheer
9. Planning
10. onderhoud

Comments :

0 comments to “Omvang van Operations Management”

Post a Comment

Zoeken in deze blog

Populaire berichten vandaag