Het Verzamelen van Rrtikelen Over Onderwijs

 

Productiecapaciteit

De betekenis hier is de produktiecapaciteit van langdurige productiecapaciteit, het vermogen van de bedieningsorganen voor goederen en diensten. De productiecapaciteit in verband met te maken kosten door de vennootschap aan de hoeveelheid product die kunnen worden gegenereerd te bepalen. Als de hoge capaciteit, de vaste kosten ook grote als gebruik laag productiekosten worden duur zo, om de productiecapaciteit planning en onderzoek bepalen eerst worden.

Capaciteit kunnen worden uitgevoerd op uitgang of ingang afhankelijk van het soort orgaan basis of activiteit. Bijvoorbeeld kledingfabrieken, de capaciteit van onderwijsinstellingen op het meten en input gebaseerd op de capaciteit weergegeven door hun vermogen gemeten.


Basis om de capaciteit van de installatie te bepalen is de schaalvoordelen, die is geselecteerd faciliteiten die de laagste kosten per eenheid, en de focus faciliteit hebben gepland, de beschikbare faciliteiten zijn in staat om verschillende soorten producten te produceren. Bijvoorbeeld, een fabriek een soortgelijk product componenten.


Capaciteitsplanning strategie bestaat in wezen uit twee soorten, namelijk de expansiestrategie, en de strategie van wait and see
 

Expansiestrategie 
In de expansiestrategie, werkgevers verhogen de capaciteit van haar fabriek komen toen bleek dat er genoeg vraag naar Outlook. Deze strategie wordt uitgevoerd door ondernemers die optimistisch zijn van de toename van de vraag.
 

Strategie van afwachten
Wait and see strategie, toegepast op een conservatieve zakenman, of de neiging om voorzichtig te zijn. Werkgevers zijn het toevoegen van capaciteit van de fabriek als de vraag echt is verbeterd. Indien de verhoging niet genoeg is meestal worden verholpen door het verrichten van overwerk of sub-contract met andere bedrijven.

Om de productiecapaciteit te plannen, kunnen bedrijven gebruik maken van verschillende methoden. De methode die in de optimale productiecapaciteit planning is een methode voor het Break Even Point, lineaire programmering methode, grafische methode en Simplex-methode.

Comments :

0 comments to “Productiecapaciteit”

Post a Comment

Zoeken in deze blog

Populaire berichten vandaag