Het Verzamelen van Rrtikelen Over Onderwijs

 

Visie en missie Business (Deel 1)

Wil je zijn zoals zijn wij?
Het is belangrijk voor managers en leidinggevenden in een organisatie te bereiken over de fundamentele visie van het bedrijf te bereiken op de lange termijn. Een visie moet de fundamentele vraag te beantwoorden, "Wil je zijn zoals wij?" Een duidelijke visie werd de basis voor de ontwikkeling van een integrale visie verklaring. Veel organisaties hebben zowel de visie en missie, maar de visie moet eerst worden aangemaakt. Een visie moet duidelijk maken, een zin te zijn en verwacht wordt dat zo veel managers nodig zijn inbreng in het ontwikkelingsproces.

Voorbeeld visie:
Visie van General Motors is wereldwijd marktleider in het transport van producten en diensten die ermee verbonden zijn.

Onze manier van zakendoen?
Gedachten over de missie van vandaag statement is voornamelijk gebaseerd op de richtlijnen, die in het midden van de jaren 1970 waren van Peter Drucker, ook wel de 'vader van modern management "voor baanbrekend onderzoek in de General Motors Corporation en 22 boeken en honderden artikelen die hij schreef. Drucker wordt gezien als "de meest prominente beheer denkers van onze tijd".

Drucker zei dat de vraag "Wat is ons bedrijf?" Hetzelfde als de vraag "Wat is onze missie?" Een toelichting van het doel, dat onderscheidt een organisatie van andere organisaties van soortgelijke mission statement is een verklaring over de 'reden van bestaan ​​"van een organisatie. De missie geeft antwoord op de belangrijkste vraag: "Wat is onze business". De missie is natuurlijk erg belangrijk om doelen te stellen en strategieën te formuleren.

Soms is ook de verklaring van het geloof, een intentieverklaring, verklaring van de filosofie, geloof, overzicht van business principles, of verklaringen die "ons bedrijf te definiëren" genoemd, de missie beschrijft wat een organisatie wil zijn en die zijn mensen die proberen te dienen. Alle organisaties hebben hun redenen waarom ze bestaan, zelfs als de auteurs zich niet bewust zijn van de strategieën om deze gronden om te zetten in geschreven vorm.

Voorbeelden van vragen van de missie:
Dell heeft als missie om de meest suskses computer bedrijf in de wereld te worden in het aanbieden van de beste customer experience in de markten die we bedienen. Te dien einde, zal Dell komt tegemoet aan de verwachtingen van hoge kwaliteit zijn; cutting-edge technologieën; concurrerende prijzen, individueel en maatschappelijk verantwoord ondernemen, service en ondersteuning van de beste in de klas; flexibele aanpassingsmogelijkheden en een uitstekende 'corporate citizen', de financiële stabiliteit.

Comments :

0 comments to “Visie en missie Business (Deel 1)”

Post a Comment

Zoeken in deze blog

Populaire berichten vandaag