Het Verzamelen van Rrtikelen Over Onderwijs

 

Is Human slaapstand mogelijk?

Het concept van de menselijke slaap-of de lange termijn opslag van de mens door middel van cryogene heeft lang gedacht dat de Heilige Graal voor de lange termijn ruimte vlucht. Er zijn een aantal Sci Fi films met behulp van deze concepten in hun film plots, soms maakt het grootste deel van de film, dus kon men spreken van een sub-genre in het Science Fiction locatie. Oke ja, laten we praten over dit zullen we?

Niet zo lang geleden, een student uit het Verenigd Koninkrijk vroeg me een zeer interessante vraag na het lezen van mijn schrijven over dit onderwerp: "Denkt u dat de menselijke winterslaap is echt mogelijk Is er enig bewijs?"


Wel, kan is bekend dat waterstofsulfidegas vertraagt ​​het menselijke biologische systeem bijna tot stilstand. Er zijn andere manieren van overwinterende mensen met behulp van diverse organische stoffen, en sommige minder-dan-goede concepten, die toekomstige innovaties zouden kunnen houden in winterslaap. U ziet, ook met simpele DNA-manipulatie moeten we in staat zijn om mensen of andere primaten die kunnen overwinteren voor zeer lange tijd te creĆ«ren.

Beren en andere soorten die soortgelijke DNA kan worden gebruikt als model. Het is waarschijnlijk dat tijdens de ijstijden de mens en andere primaten had wel de mogelijkheid om te overwinteren voor lange tijd, en overleefde leven onder de grond met weinig of geen voedsel. We zien veel soorten die dit kunnen doen, of begraven eieren die tot leven met nieuwe water, net als deurmat zaden kan. Het zou minder waarschijnlijk dat afgelopen periode mensen geen winterslaap dan, als ze dat deden, dus de meeste kans dat ze deden, en dat dezelfde mogelijkheden heeft componenten reeds beschikbaar.

Als in de aanwezigheid van verbindingen zoals waterstofsulfide gas, zullen we ontdekken dat de mens gemakkelijk in winterslaap en herstellen zonder nauwelijks gevolgen. Er zijn veel voorbeelden van mensen die zijn overleden die spontaan tot leven, en hun lichamen zijn gegaan in een winterslaap-achtige staat, dan zijn er alle Comatose gevallen als goed, en de mensen die zijn doodgevroren en nieuw leven ingeblazen. Het is waarschijnlijk een stuk meer voor bij andere soorten dan voor mensen, maar dat is alleen omdat de mens zijn gegroeid tot hun omgeving te controleren, en hebben misschien wel het vermogen verloren of het is voor hen verborgen.

Nu dan, laat me je een interessante side-bar hypothetische, zoals Russische wetenschappers op dit moment het boren in een oud meer onder het ijs dat niet is onderzocht in 10's van duizenden, zo niet 100s van duizenden jaren. Wat als er bevroren voorgangers voor mensen daar beneden, of wat als er bevroren menselijk-als genetische voorouders daar beneden, die we misschien weer tot leven te brengen? Moeten we, en zo ja, wat dan? Upgraden kan dit alles en erover nadenken.

Comments :

0 comments to “Is Human slaapstand mogelijk?”

Post a Comment