Het Verzamelen van Rrtikelen Over Onderwijs

 

Een kort overzicht van enkele veelvoorkomende Gem Stones

Gem Stones hebben gefascineerd man sinds het begin van de tijd. Zelfs de prehistorische mens werd gevestigd op de glans van shinny steentjes in het zand. Edelstenen zijn aard zeldzaamste producten, maar beschouwd worden als een edelsteen ze moeten beschikken over drie attributen, de zeldzaamheid, de kleur en natuurlijk schoonheid. Een edelsteen is een stukje mineraal dat wordt gebruikt om sieraden echter bepaalde gesteenten, zoals lapis lazuli en organisch materiaal zoals amber, worden geclassificeerd als edelstenen dacht zelfs dat ze niet zijn. Ik heb vermeld een paar van de meest voorkomende stenen gebruikt vandaag.

Kwarts is de tweede meest voorkomende mineraal op aarde. Er zijn veel verschillende variëteiten van kwarts en een aantal zijn semi-kostbare edelstenen. De ideale vorm van kwarts is een zes zijdige prisma. De oude Romeinen geloofden kwarts om water dat was permanent bevroren zijn. Soms aangeduid als diamanten de arme man deze steen wordt vereerd om de meest krachtige helende eigenschappen van alle edelstenen hebben.

Amethist is de paarse variëteit van kwarts. Deze diepe paarse kleur heeft ervoor gezorgd dat de stenen van de royalty's voor vele duizenden jaren. Amethist kan optreden als zes zijdige kristallen of massa stenen of ze kunnen vormen in of rond een gastheer steen. Door de geschiedenis heen amethist is gebruikt om te waken tegen dronkenschap en wordt gedacht om behulpzaam te zijn bij het overwinnen van verslaving. Het is voor horen, slapeloosheid, hoofdpijn en andere pijn. Sommige bronnen suggereren dat wordt gebruikt om psychische stoornissen te stabiliseren. Het is bekend te maken de drager meer zacht.

Citrien is de variëteit van kwarts, variërend in kleur van geel tot oranje en zelfs rood-bruin. Het grootste deel van citrien de wereld komt uit Brazilië, maar het kan worden gevonden in Rusland, Frankrijk en Madagascar. Hoe donkerder de kleur van deze steen de hoger gewaardeerde en meer waardevol. Mensen zijn aangetrokken tot deze steen voor moed en zelfdiscipline. Het is de tijd gebruikt om depressie te behandelen.

Rozenkwarts is de roze variant van kwarts. De kleur is te wijten aan hoeveelheden ijzer op te sporen in het mineraal. Vermoedelijk om rimpels te voorkomen en aan te moedigen een mooie teint rozenkwarts is de steen van warmte en liefde.

Granaat komt voor in alle kleuren, behalve blauw en is genoemd naar hun kleur. In vroeger tijden werden granaten uitgewisseld als geschenken tussen vrienden om hun genegenheid voor elkaar te tonen en om te verzekeren dat ze weer ontmoeten. Garnet is onder meer bevoegd genezing, kracht, en de bescherming en het is vaak gedragen om ontstekingen van de huid te verlichten. Het wordt ook verondersteld om het hart en de doorbloeding en de steun in het genezen van een depressie te reguleren.

Sodaliet is een diepe blauwe relatief hard maar kwetsbaar mineraal dat werd ontdekt in 1811 vernoemd naar het natriumgehalte. Er wordt gezegd dat de geest leeg te maken en solidariteit, ook wel bekend als de groep steen te creëren. Het is heerlijk steen te gebruiken om te helpen bij de spijsvertering en gewichtsverlies.

Fluoriet uit de Latijnse betekenis stromen door het gebruik van ijzer smelten. Fluoriet is een kleurrijke mineralen, zowel in zichtbaar en UV-licht. Fluoriet wordt geleverd in een breed scala aan kleuren en is vervolgens wel "de meest kleurrijke mineraal in de wereld". Fluoriet wordt gezegd zorgen voor meer concentratie en verhoogt je intuïtie. Het stelt de geest helpt u de realiteit van een bepaalde situatie.

Al duizenden jaren zijn individuele edelstenen in verband gebracht met verschillende genezing en versterking van eigenschappen in de mentale, emotionele, fysieke en spirituele werelden. De edelstenen en half-edelstenen zijn vervaardigd in sieraden een plaats in de zakken over de hele wereld.

Comments :

0 comments to “Een kort overzicht van enkele veelvoorkomende Gem Stones”

Post a Comment