Het Verzamelen van Rrtikelen Over Onderwijs

 

Hoe boorspoeling Motor Het niet vaststellen

Op de boorlocatie, kan boorspoeling motor defect downhole worden gebeurd van tijd tot tijd. De vragen die meestal worden opgevoed zijn dingen als "Hoe weet ik of het het mislukt beneden gat?" en "Welke aanwijzingen kan ik zien dat dit is gebeurd?" enz. Door deze, wil ik graag mijn persoonlijke ervaring met betrekking tot de modder motor niet en de symptomen ervan te delen.


De volgende borden aangeven dat je te maken krijgen met downhole modder motorstoring.

Frequente Motor Stall - Motor kraam er gebeurt als de rotor van de modder motor stilstaat. Gewoonlijk de motor stopt alleen een hoge differentiële druk. Indien de omlaag gat apparatuur niet uitgevoerd zoals gebruikelijk, wordt deze dan geblokkeerd met een kleine hoeveelheid drukverschil. Bijvoorbeeld, een modder motor normaal boren op 400 psi drukverschil, maar als het is vastgelopen uit met slechts 100 psi kunt u het probleem vermoedt dat het met de motor.


Sterk varieert tijdens het draaien - Zoals u weet, drukverschil het een set parameter tijdens het draaien naar beneden, niet op basis van het gewicht op bit (WOB). Roterende met een goede modder motor zal niet leiden tot drukschommelingen, terwijl een slechte modder motor zal fluctuatie vertonen in de standpijp druk en je mag niet in staat zijn om een ​​constante druk te houden.


Abnormaal hoge vlaktedruk - een stator is gemaakt van rubber. Als de stator rubber is versleten en breken in stukken, kleine delen van rubber papiersoorten kunnen in de stroom pad in de motor of een boortje. Deze situatie leidt ook tot hoge standpijp druk.


Vermindering van de mate van penetratie - Als er geen veranderingen in de vorming en boren parameters, kan de afnemende in ROP (penetratiegraad) worden veroorzaakt door het niet van de naar beneden gat tool. Bovendien, als de namen is zwaar beschadigd, zult u in staat om alle beelden te boren.

 
Wat moet u doen als het probleem duidelijk is geïdentificeerd?

Het enige wat je kunt doen is te trekken uit het gat en het wijzigen van een nieuwe tool. Het is bijna onmogelijk om te boren met een beschadigde boor-motor, tenzij je alleen maar een paar meter naar de put gewenste diepte. Als u doorgaat met het boren met een slechte tool, kan het naar beneden gat gereedschap gescheiden te worden en verloren in de put.


Met de genoemde indicatoren van modder motor storing boven, moet u in staat om uw vermeende probleem te identificeren en oplossen van problemen zo snel mogelijk aan onproductieve tijd te minimaliseren op een boorplatform te beginnen.

Comments :

0 comments to “Hoe boorspoeling Motor Het niet vaststellen”

Post a Comment