Het Verzamelen van Rrtikelen Over Onderwijs

 

Hoe de motivatie om te studeren voor de ADC-examen zoeken

De Australische Dental Raad examen is niet eenvoudig. Ik ga niet hier vertellen dat het is omdat ik zou liegen. De waarheid is dat je moet in een heel wat uren en moeite als je wilt slagen.

Een van de problemen veel mensen hebben aan het verliezen is de motivatie om te blijven op de goede weg, het vinden van de kracht om een ​​rigide plan te volgen over en weer, dag na dag. Ik moet toegeven, het wordt echt moeilijk als je een aantal weken door je studie, en elke keer als je kijkt naar uw planner het lijkt dat gaat niet mogelijk om je doel te bereiken.

Om dit nog erger, de ADC maakt het erg moeilijk voor kandidaten om informatie te krijgen van hen, ze zijn specialisten in het zijn uiterst geheimzinnig en nutteloos en zo bijdragen tot het verliezen van motivatie.

Onderstreep dat woord en markeer het. Motivatie is het sleutelwoord hier. Dit is wat houdt je gefocust op je doel. Mijn mening, gebaseerd op mijn ervaring, is dat als je gemotiveerd blijft, studeren voor je examen zal zijn draaglijker (ik heb niet het risico te zeggen leuk, want, althans voor mij, het was niet leuk helemaal niet).

Ik wil je wat motivatie tips die me geholpen toen ik ging door dit alles:

1. Breek je uiteindelijke doel in kleinere doelen. Bijvoorbeeld, in een bepaalde week, studeren alleen orthodontie en niets anders. Focus op kleine stukjes.

2. Ik heb gezegd dat dit heel wat tijd. Het is mijn doel om het je mantra. Hier krijg je een studie partner. Het zal u helpen bijhouden van uw vorderingen.

3. Wees je bewust van het volgende: op een bepaald moment - soms vaak - je wilt stoppen. Ik wil dat je dit beeld in je hoofd en elke keer dat je het gevoel dat je verliest enthousiasme zet het ergens neer (je iPhone of een stuk papier) beeld. De sleutel is te identificeren wanneer deze dringt er bij verschijnen en komen met een tactiek om ze uit te roeien. Mijn strategie was om uit te gaan voor een 10-minuten lopen naar mijn hoofd leeg te maken.

4. Sla geen twee dagen in een rij. Als je niet het gevoel als het bestuderen van een dag, en dat is prima, geef jezelf een pauze, maar nooit twee dagen achter elkaar. Dit examen vereist toewijding.

5. Denk positief. Wees bewust van wat je denkt en zeg tegen jezelf. We praten veel met onszelf. Als je hoort negatieve dingen, stoppen en te vervangen door positieve gedachten. Maak gebruik van al deze tips en probeer positief te blijven tijdens je studie. Dat is alles wat er echt toe doet.

Veel succes met je studie.

Comments :

0 comments to “Hoe de motivatie om te studeren voor de ADC-examen zoeken”

Post a Comment