Het Verzamelen van Rrtikelen Over Onderwijs

 

Effect Van De Uitvoering Van De Productrealisatie In ISO 9001:2008 Quality Management Systeem Tegen De Prestaties Van Leerlingen

Abstract
Het doel van deze studie was: (1) Kennis van de relevantie van het effect van de implementatie van Product Realisatie in ISO 9001:2008 Quality Management System dat bestaat uit zes sub-variabelen zijn van plan realiseren van het product, klant gerelateerde processen, ontwerp en ontwikkeling, inkoop, productie en dienstverlening, en de controle van de controle-en meetapparatuur samen voor de prestaties van leerlingen. (2) Het kennen van de betekenis van variabelen invloed hebben op de planning van het product realisatie van de prestaties van leerlingen. (3) Kennis van de relevantie van het effect van procesvariabelen in verband met de klant op de prestaties van leerlingen. (4) Het kennen van de betekenis van variabelen invloed hebben op de ontwerpen en ontwikkelen van de prestaties van leerlingen. (5) Het kennen van de betekenis van variabelen invloed hebben op de aankoop van de prestaties van leerlingen. (6) Het kennen van de betekenis van variabelen invloed hebben op de productie en dienstverlening voor de prestaties van leerlingen. (7) Ken de betekenis van de controle variabelen invloed hebben op de monitoring-en meetapparatuur voor de prestaties van leerlingen.

Bepaling van het aantal monsters volgens de formule slovin en heeft een monster van 49 leraren. Gegevens die technieken voor het verzamelen waren vragenlijsten en documentatie technieken. De gegevens gebruikte analyse techniek is meervoudige regressie-analyse.

Op basis van de onderzoeksresultaten kan worden geconcludeerd dat: (1) Er is een significant positief effect tussen de variabelen in de uitvoering van het Product Realisatie ISO 9001:2008 Quality Management System, die de planning van het product realisatie, klantgerelateerde processen, ontwerp en ontwikkeling, inkoop, productie en dienstverlening omvat , controle controle en meetapparatuur samen voor de prestaties van leerlingen. Dit wordt aangegeven door de kanswaarde 0,000 <0,05. (2) Er is een significant positief effect van het product realisatie planning variabelen op de prestaties van leerlingen 011. Dit wordt aangegeven door de kanswaarde 0,000 <0,05. (3) Er is een significant positief effect van procesvariabelen in verband met de klant op de prestaties van leerlingen. Dit wordt aangegeven door de kanswaarde 0,000 <0,05. (4) Er is een significant positief effect van het ontwerp variabelen en de ontwikkeling van de prestaties van leerlingen. Dit wordt aangegeven door de kanswaarde 0,000 <0,05. (5) Er is een significant positief effect tussen de variabelen van de prestaties van leerlingen aankoop. Dit wordt aangegeven door de kanswaarde 0,000 <0,05. (6) Er is een significant positief effect tussen de variabelen van de productie en dienstverlening voor de prestaties van leerlingen. Dit wordt aangegeven door de kanswaarde 0,000 <0,05. (7) Er is een significant positief effect tussen de variabelen van regelapparatuur bewaken en meten van prestaties van leerlingen. Dit wordt aangegeven door de kanswaarde 0,000 <0,05.

Comments :

0 comments to “Effect Van De Uitvoering Van De Productrealisatie In ISO 9001:2008 Quality Management Systeem Tegen De Prestaties Van Leerlingen”

Post a Comment

Zoeken in deze blog

Populaire berichten vandaag