Het Verzamelen van Rrtikelen Over Onderwijs

 

Visie en Missie

Definitie van Vision 
Een aantal meningen over de betekenis van visie, te weten:
  1. Volgens Nawawi Hadari (2005: 155), kan Vision worden gedefinieerd als "de ideale omstandigheden te bereiken in het bestaan ​​van de organisatie in de toekomst". 
  2. Lonnie Helgerson, geciteerd door J. Salusu in bukunnya Hadari Nawawi heeft gezegd: "De visie is een beeld van de toekomst van een organisatie die niet zichtbaar is op dit moment, maar het is een opvatting die kan worden gelezen door setiaporang (lidorganisaties). Vision heeft een kracht die in staat is om uit te nodigen, te bellen, en riep iedereen aan te boren in de toekomst. Organisatie visie moet worden geformuleerd door de top van de organisatie ".
  3. Volgens J. Naisibit Salusu een citaat: "De visie is een duidelijk beeld van wat er zal worden bereikt volgende gegevens en instructies bij elke stap om het doel te bereiken. Een visie wordt gezegd dat het effectief zijn als het nodig is en de moeite waard, om het verleden te waarderen als een inleiding tot de massa van het front ". 
  4. Volgens Kotler ook aangehaald door J. Salusu zei dat: "De visie is een verklaring van organisatorische doelen, uitgedrukt in de producten en diensten die worden aangeboden, moet worden aangepakt, de gemeenschap wordt geserveerd, de verkregen waarden, evenals de ambities en idealen - idealen van de toekomst. 
  5. Smith (1994: 14) definieert visie als een min of meer duidelijk beeld (scherp beeld) van het formulier dat de toekomst strategisch plan regelt. Dus in een simpele visie van de organisatie kan worden gedefinieerd als het punt van het oog op de toekomst van de organisatie in het bereiken van haar strategische doelstellingen, die rechtstreeks invloed hebben op de missie nu en in de toekomst.
Definitie van De Missie 
Is de missie zijn de voornaamste taken van de strategische doelstellingen om de visie van de organisatie te realiseren. 
Volgens Prasetyo en Benedicta (2004:8), in de missie van producten en diensten geproduceerd door het bedrijf, bediende markten en technologieën die aan de behoeften van de klanten in deze markt voldoen. De missie moet in staat zijn om te bepalen wat er moet dipuasi door het bedrijf, die eigenaar is van de eis, waar ze zijn en hoe bevredigend het gedaan. 

Volgens Wheelen, zoals geciteerd door Wibisono (2006, p. 46-47) missie is een reeks van zinnen waarin het doel of reden voor het bestaan ​​van organisaties die bestaat uit hetgeen is vastgesteld door het bedrijf aan het publiek, hetzij in de vorm van producten of diensten.

Comments :

0 comments to “Visie en Missie”

Post a Comment

Zoeken in deze blog

Populaire berichten vandaag