Het Verzamelen van Rrtikelen Over Onderwijs

 

Hoe Research onderwerp Kies

In het huidige klimaat, is het heel moeilijk voor de leerlingen een passend onderwerp voor hun onderzoek kiezen als snelste aan de meest verwarrende deel worden voor zover het uitvoeren van een onderzoek betreft. Bij de keuze van een onderzoeksonderwerp en het uitvoeren-out het onderzoek in belangrijke mate af, is het essentieel voor de studenten om hun interesse gebied te herkennen en om de huidige relevantie van het gekozen onderwerp, dat is niet een gemakkelijke taak helemaal niet, bepalen de reden hiervoor is de complexiteit die betrokken zijn bij het maken van een menselijke geest.
Het eerste dat moet worden overwogen door de student bij de keuze van het onderwerp voor hun scriptie opdracht is hun interessegebied. De rente gebied zou kunnen worden geïdentificeerd door middel van de stroom van studenten, waarin ze hun opleiding doen in een bepaalde universiteit. Bijvoorbeeld, als een student aan het doen zijn opleiding in de financiële wereld, dan moet hij / zij moet gaan voor zijn onderzoek onderwerp, dat een of andere manier gerelateerd is aan veld te financieren. Vergelijkbare is het geval met de student van het internationale bedrijfsleven, retail, marketing, human resources, enz.

Het is omdat een student kan goede cijfers te krijgen alleen in het geval, wanneer zijn / haar onderwerp is gerelateerd aan het gebied. Het zal ook goed zijn voor de student als hij / zij krijgt toestemming van zijn / haar begeleider of voogd voor het onderwerp omdat het hen zal helpen om de gelijkenis van onderzoeksthema's gekozen door de andere studenten te voorkomen.

Het volgende dat moet worden overwogen door de studenten, terwijl de keuze van de onderzoeksthema is de effectiviteit ervan om iets nieuws te ontdekken of om iets nieuws in het gebied dat is eerder onderzocht toe te voegen. Het merendeel van de studenten maken het mis bij het kiezen van onderwerp voor hun scriptie project. Ze kiezen voor een simpel onderwerp, zonder het vinden van iets nieuws of interessants en het maakt ze niet of veroorzaken een lagere rang.

Om goede cijfers, is het essentieel om specifieke en interessante op het gehele onderzoek. Om het onderwerp meer specifieke en interessante, moet een brainstormsessie worden uitgevoerd door de studenten die hen zal helpen om te vertellen over de factoren die nog steeds onontgonnen en enkele verbeteringen als gevolg van veranderingen in de omgeving en technologieën vereisen. Na deze sessie zal de student vindt de verschillende gebieden waarin hij / zij iets nieuws te ontdekken en kan de doeltreffendheid van haar proefschrift project om goede cijfers te krijgen te verhogen.

Hoewel de keuze van het onderwerp een student moet ervoor zorgen dat er tal van boeken, tijdschriftartikelen en artikelen uit tijdschriften op het gekozen onderwerp. Voor dat doel hebben de studenten de mogelijkheid om het doorzoeken van de artikelen online. Nadat het materiaal moet men zorgen het feit of deze voorwerpen kan worden gebruikt in een land of niet.

De vorming van het onderzoek onderwerp zal ook effectiever zijn als een case study wordt opgenomen in het onderwerp als het zal helpen om het onderwerp specifieke in plaats van een breed onderwerp dat de betekenis van de onderzoeker om de belangrijkste aspecten te onderzoeken vermindert, dat hij besloot op de eerder. Het helpt de student om de specifieke doelstellingen te bereiken en de gewenste resultaten te krijgen.

Comments :

0 comments to “Hoe Research onderwerp Kies”

Post a Comment

Zoeken in deze blog

Populaire berichten vandaag